Uppdaterad 14 september 07:44

14 september 07:42, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Elva personer har omhändertagits av polis på grund av berusning enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller drograttfylleri.

21.06 Polis larmades med anledning av en misshandel utomhus i området Spelhagen, Nyköping. En man hade slagit en annan man och flera polispatruller beordrades till platsen. Polis åkte till den aktuella adressen och en målsägande och en misstänkt påträffades. En person, en man i 20-årsåldern misstänks för misshandel, brott mot knivlagen och ringa narkotikabrott. Mannen omhändertogs enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Polisen har inga uppgifter om skadeläget hos målsägande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen