Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

14 september 22:10, Rån väpnat, Örebro

En man blir utsatt för ett rån där han blir hotad och slagen i huvudet med pistolen

Strax efter kl 20.00 blir en man hotad, slagen och dragen ur sin bil av 2 för honom okända män.

Mannen har precis slutat på sitt arbete. Han sätter sig i sin bil som står parkerad i närheten. När han är på väg att köra från platsen slits båda framdörrarna upp och mannen vid förardörren kräver att få pengar. Mannen har en pistol i handen som han riktar mot huvudet på målsägaren. Han säger att han inte har några pengar. Han blir då slagen i bakhuvudet med pistolen. Den beväpnade rånaren gräver i hans ena ficka samtidigt som den andra rånaren drar i honom från sitt håll. Målsägaren får fram sin mobiltelefon och slår rånare 2 i ansiktet med den. Sedan får han ytterligare ett slag i bakhuvudet med pistolen.

Målsägare börjar tuta för att skapa uppmärksamhet på vad som pågår. Han blir då utdragen ur bilen och då säger en av rånarna till den andra att det kommer någon och dom avbryter rånet och springer från platsen.

2 personer kommer fram till målsägaren och berättar att dom har sett att 2 män sprang mot Varberg.

Målsägaren säger att han inte känner igen någon av rånarna. Mannen skjutsas till sjukhuset för att se om sina skador av en anhörig.

Rånarna fick inte med sig något.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen