Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 17 september 07:59

16 september 21:54, Mord/dråp, försök, Malmö

Försök till mord samt grovt rån.

Strax innan klockan 22 inkommer tre personer till sjukhus i Malmö med diverse skador. En av personerna har en skottskada och de övriga skador från tillhyggen. Skadorna anses som allvarliga men inte livshotande. Ärendet rubriceras i nuläget som Mordförsök samt försök till grovt rån. Polisen vidtar utredningsåtgärder på sjukhuset och jobbar på att lokalisera brottsplatsen. 

06.19 Den förmodade brottsplatsen har under natten lokaliserats till Ramels Väg. Platsen har varit avspärrad och en brottsplatsundersökning har genomförts. Vissa fynd har gjorts, med hänsyn till förundersökningen lämnas inga fler detaljer. Polisen är klara på platsen, avspärrningen är hävd.

Dom drabbade inkom till sjukhus i privat bil, den bilen är nu tagen i beslag för vidare undersökning.

Det finns för närvarande ingen misstänkt i ärendet. Dom drabbade är samtliga vuxna män. Två är utskrivna från sjukhuset, den tredje vårdas fortsatt för sina skador.

Anmälan om försök till mord samt grovt rån är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen