Uppdaterad 18 september 09:59

17 september 07:01, Försvunnen person, Karlshamn

Polisen söker efter en försvunnen man i Asarum.

Sökinsatsen har pågått sedan midnatt. Ett stort antal resurser, inklusive hundpatrull, deltar i insatsen.

Den försvunne mannen är född -38. Han har ljus hy, är cirka 175 cm lång med smal kroppsbyggnad. Grått kortklippt hår, har ingen ansiktsbehåring. Mannen är lätt kutryggig och går vad vi vet utan hjälpmedel. Det är oklart vad mannen bar på sig när han försvann, men enligt uppgift går han oftast iklädd jeans.

Se bild via länken nedan.

Har du sett mannen sedan klockan 12.00 igår? Ring omedelbart 114 14 och be att få tala med polisens ledningscentral i syd. Din iakttagelse kan vara av stor vikt för att hitta honom.

10.00 Kompletterande uppgifter om signalement på mannen: Har har gips på ena underarmen. Sökandet fortgår, polisens ryttare samt helikopter har anslutit till sökinsatsen.

19:58

Sökinsatsen fortsätter med oförändrad styrka. Polisen har fått tips om att mannen kan ha befunnit sig vid Asarums kyrkogård, både under måndagen och tisdagen. Har du sett mannen? Ring polisen på telefon 114 14.

Onsdag
09:41

Arbetet med att söka efter den försvunna mannen fortsätter. Sökarbetet består av fot- och hundpatruller, helikopter från polisen och Försvarsmakten och samarbete med frivillig organisationer. Polisen är fortsatt beroende av tips och iaktagelser. Har du sett mannen? Kontakta polisen på telefon 114 14. Ser du mannen just nu kan du använda larmnumret 112.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen