Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

18 september 06:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.05 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.52 en polispatrull träffade på en man på Djulögatan i Katrineholm. Mannen, som är i 25-årsåldern verkade drogpåverkad och fick följa med för provtagning och förhör.

01.55 vid en kontroll av en bil på Sveavägen i Eskilstuna upsstod misstanke om att en man i 30-årsåldern var drogpåverkad. Mannen fick följa med för provtagning och därefter placerades mannen i en tillnyktringscell för tillnyktring innan ett förhör kunde hållas.

04.38 polisen kallades till Nävsjön Tunaberg med anledning av att två fisketillsyningsmän träffat på tre personer som kunde misstänkas för att ha försökt begå stöld i en kortterminal för fiskekort. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld. Tre personer är misstänkta och det är män i 30-40-årsåldern. En av männen, som är i 30-årsåldern fick följa med polisen för tillnyktring eftersom han var kraftigt alkoholpåverkad.

05.13 SOS-larm till polisen om en viltolycka där en bilist ska ha krockat med en älg på länsväg 921 mellan Hällberga och Ärla. Ingen person skadades. Platsen märktes ut och en eftersöksjägare kallades till platsen för att söka efter den påkörda och sannolikt skadade älgen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen