Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

18 september 06:53, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.30 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.26 vid en rutinkontroll av en bilist i Ryd Linköping uppstod misstanke om att föraren kunde vara drogpåverkad. Det var en kvinna i 35-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. Polisen omhändertogs också kvinnans körkort på grund av misstanken. En manlig passagerare i samma ålder blev misstänkt för brott mot knivlagen.

01.09 vid en rutinkontroll av en bilist i Ljungsbro uppstd misstanke om rattfylleri. En man i 35-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen