Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 18 september 09:04

18 september 07:13, Trafikolycka, Gislaved

Trafikolycka i Smålandsstenar.

07.10 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på Södra Nissastigen i Smålandsstenar. Polisen åker till platsen.

07.15 räddningstjänsten är framme på platsen och meddelar att det är tät trafik på platsen och att de drabbade står vid sidan om körbanan. Alla drabbade är ute ur bilarna.

07.40 polisen är framme på olycksplatsen.

08:54 olyckan orsakades då föraren av en personbil missade väjningsplikten i en korsning och körde in i sidan på en lastbil. Ingen person behövde följa med ambulans för vård. Personbilen har bärgats från platsen. Föraren av personbilen, en kvinna i 40-årsåldern, har fått en ordningsbot på plats för att ej ha iakttagit väjningsplikt.


Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen