Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 18 september 14:23

18 september 13:06, Trafikolycka, Jönköping

Personbil kört in i vägräcke, E4 Ljungarum.

12:57 SOS larmade ambulans, räddningstjänst och polis till E4 norrgående i höjd med Ljungarum med anledning av en trafikolycka. Enligt de initiala uppgifterna ska en personbil ha kört in i vägräcket. Fem personer uppges befinna sig i bilen. Inga allvarliga personskador har rapporterats.

Olyckan har inträffat i norrgående riktning. Trafiken påverkas och ett av två körfält är avstängt under arbetet på platsen.

13:30 Det är en personbil och en lastbil som har krockat stött samman med varandra och personbilen har efter det kört in i ett betongfundament som skiljer körbanorna åt. Två personer ur personbilen har förts med ambulans till sjukhus. Skadeläget är inte känt.

13:35 Personbilen har bärgats och trafiken släpptes på igen.

14:20 Föraren av lastbilen, en kvinna i 30-årsåldern, anses vara vållande till olyckan genom att inte ha iakttatgit väjningsplikt. En utredning om olyckan kommer att påbörjas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen