Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

18 september 22:56, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av kvällen och nattens händelser. Texten uppdateras under natten.

Kvällen börjat lugnt i länet.

01:27 Ringa narkotikabrott, Sundsvall
Polisptrull anträffar två personer, en kvinna och en man, som uppträder påverkat. De misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk, och medtas för kroppsbesiktning. Personerna är 20 respektive 27 år gamla.

01:47 Bilbrand - Sundsvall
Samtal inkommer till SOS att ett flertal bilar brinner på en parkering i Nacksta. Räddningstjänst och polis skickas till platsen. Information gör gällande att det är 4 bilar som brinner. Räddningstjänsten släcker branden och totalt är det skador på 8 st bilar. Polisen upprättar anmälan om skadegörelse.

02:20 Rattfylleri under påverkan av narkotika - Sollefteå
Polispatrull stoppar personbil där föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika. Föraren, född -78, misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika och medtas för kroppsbesiktning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen