19 september 07:03, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköpings län.

06.46 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits men fem har omhändertagits på grund av berusning/ordningsstörning.

05.20 SOS-larm om brand på Gislegatan i Gislaved. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara två bilar som brann. Polisen har påbörjat en utredning om två fall av skadegörelse, men det finns ingen misstänkt. En husvagn som stod intill fick mycket begränsade skador. 

05.29 vid en rutinkontroll av en bilist på E4 vid Österängen uppstod misstanke om grov olovlig körning. En man i 50-årsåldern är misstänkt. På grund av tidigare trafikbrott från mannens sida tog polisen mannens bil i beslag för att polisen ska begära att åklagare förklarar bilen förverkad med stöd av Trafikbrottslagen.

06.01 viltolycka med personbil och älg på riksväg 32 i Eksjö. Ingen person skadades. Älgen sprang till skogs men spåras nu av eftersöksjägare. Ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen