19 september 07:30, Rattfylleri, Skåne län

Rattfyllerister stoppade i Skåne.

Under natten har fyra rattfyllerister stoppats av polis:.

Strax efter 00.30 stoppas en 45-årig kvinnlig bilist på Gyavägen för kontroll. I samband med kontrollen blåser hon ett positivt utandningsprov och medtas för vidare provtagning. Efter provtagningen omhändertas kvinnan enligt lagen om onhändertagande av berusade personer.

Klockan 01.20 stoppas en 26-årig manlig bilist på Eriksfältsgatan i Malmö som blåser ett positivt utandningsprov och medtas för provtagning.

En 30-årig man stoppas för kontroll på E22 vid trafikplats Sege där han misstänks för drograttfylleri klockan 02.20. Utöver misstanken om drograttfylleri misstänks även mannen för olovlig körning och ringa narkotikabrott.

En 29-årig man misstänks för drograttfylleri efter en fordonskontroll på riksväg 13 vid Röstånga strax innan 04.00. Mannen medtas för vidare provtagning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen