02 september 06:23, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 06. Inga större händelser har kommit till polisens kännedom och ingen har gripits. Två personer har frihetsberövats, på grund av fylleri, samt ringa narkotikabrott. Ett axplock av nattens händelser:

23.31 En väktare ringde polisen efter att ha upptäckt skadegörelse på resecentrum på Strandvägen i Mullsjö. Någon har slagit sönder inredning och eldat på väggpaneler. Ingen person fanns i anslutning till fastigheten. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse.

01.35 En polispatrull stoppade en bilist för kontroll på Hägenvägen i Sävsjö. Föraren visade sig inte ha körkort och blev misstänkt för olovlig körning. Det är en man i 20-årsåldern.

05.40 Polisens ledningscentral kontaktades om en viltolycka på länsväg 558 mellan Hånger och Värnamo. En bilist hade krockat med ett vildsvin. Inga personskador uppstod, men djuret blev skadat och bilen fick frontskador. En eftersöksjägare kontaktades för att söka efter vildsvinet. Ytterligare två vildsvin sprang över vägen, men det var ett som blev påkört.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen