Uppdaterad 20 september 07:03

20 september 05:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

19.57 Mark, försvunnen person
En 85-årig man boende norr om Sätila anmäls försvunnen efter att han gått hemifrån någon gång mellan 16.30 och 19.15. Mannen är 193 cm lång, smal kroppsbyggnad och grått hår. Han går ofta med en lång pinne som han stödjer sig på. Polisen har sökt efter mannen hela natten med bl a helikopter samt hundpatruller men ännu har han inte hittats. Klockan 06.00 inledde polisen en särskild händelse för att kunna tillföra mer resurser till sökandet.

23.33 Göteborg, inbrott i bostad
En kvinna boende på Lilla Danska vägen vaknar av att hon hör ljud i bostaden. När hon ropar springer någon ut från bostaden. Hon upptäcker sen att nycklar samt kreditkort har stulits. Gärningspersonen försvann från platsen i okänd riktning. Polis har sökt i området utan resultat. En teknisk undersökning av bostaden kommer att genomföras under fredagen. En anmälan om grov stöld genom inbrott har skrivits.

03.41 Vänersborg, rattfylleri
På Kungsgatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och tas med för provtagning på polisstationen. Han rapporteras för rattfylleri.

05.08 Ljungskile, brand
På Korpemyrsvägen har det av ännu okänd anledning börjat brinna i en garagelänga. Det är åtta garage och branden är fullt utvecklad. Enligt räddningstjänsten är det viss spridningsrisk då det ligger andra byggnader i närheten. Anfasterödsvägen är för tillfället avstängd för trafik förbi brandplatsen. Polisen kommer att skriva en anmälan om mordbrand.
07.00 Halva garagelängan har brunnit ner och sex bilar har brunnit. Polisen kommer att spärra av och en teknisk undersökning kommer att inledas så fort det går.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen