20 september 07:31, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Sörmland.

06.19 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen är frihetsberövad under denna tid.

02.20 larm om skogsbrand i närheten av Äsköping. Det visade sig vara en ladugård utan djur som var helt nedbrunnen. Polisen har spärrat av brandplatsen och påbörjat en utredning om mordbrand.

03.39 samtal till polisen om inbrott på ett företag på Malmbyvägen i Malmby. Någon har tagit upp ett hänglås till en grind och tagit sig in på företagets område. Där inne har en garageport brutits upp och föremål, oklart vilka kan ha stulits från lokalerna. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbott och genomfört en platsundersökning. Det finns ingen misstänkt.

03.41 samtal till polisen om larm på Läggesta station i Läggesta.Det visade sig att någon har brutit upp tre dörrar och troligen stulit från ett personalutrymme. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en platsundersökning är genomförd. Det finns ingen misstänkt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen