20 september 07:31, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.39 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, fem har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Ingen har tagits med för provtagning.

04.08 samtal till polisen från Liljekonvaljevägen i Ödeshög där en person ville anmäla en nyligen inträffad stöld från en lastbil. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld eftersom det visade sig att tv-apparater stulits från lastbilen och lastbilsföraren hade vaknat av detta och larmat. Det är oklart hur många tv-apparater som saknas och därmed är också värdet oklart. Det finns ingen misstänkt. En platsundersökning för att säkra spår är genomförd.

04.17 upptäcktes ett inbrott på en pizzeria på Nya Tanneforsvägen i Linköping. Någon har tagit sig in i lokalen och stulit en växelkassa med mynt. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott samt genomfört en platsundersökning. Förhör har också hållits.

04.49 SOS-larm till polisen om brand i byggnad i Valla/Haningeleden i Linköping. Det visade sig vara ett gammalt förråd som brann. Ingen misstanke om brott.

Under morgonen har nio viltolyckor utan personskador inträffat i länet med rådjur, dovhjort och vildsvin.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen