Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

20 september 07:14, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Utöver nedanstående viltolycka har ytterligare två viltolyckor inträffat i Jämtlands län under sen kväll och natt. Ingen person kom till skada.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:35 Viltolycka med björn, Strömsund
En personbil kolliderar med en björn på länsväg 829, Havsnäs. Det finns inga uppgifter om personskador. Det är oklart om björnen är skadad, den sprang från platsen efter olyckan. En eftersöksjägare kontaktas och ska ut på morgonen för att leta efter björnen.

00:14 Olovlig körning, Järpen
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Järpen, Åre kommun. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknar behörighet att köra. En anmälan upprättas gällande olovlig körning.

00:29 Trafikkontroll, Östersund
Polisen har haft en trafikkontroll på Rådhusgatan i Östersund. En person fick en ordningsbot efter att ha kört för fort.

01:15 Olovlig körning, Krokom
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Bilen är avställd och har körförbud. Personen som kör saknar behörighet att köra och misstänks därmed för olovlig körning. Passageraren misstänks för tillåtande av olovlig körning.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen