Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

21 september 07:02, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Östersund har bötfällts för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:54 Trafikkontroll, Härjedalen
Polisen har haft en hastighetskontroll i Vemdalen. Patrullen utfärdade en ordningsbot (böter) för hastighetsöverträdelse.

23:33 Stöld annan, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Torvalla. I bilen färdas tre personer, och i bilen finns dunkar och slangar. Registreringsskylt/skyltar på bilen har manipulerats. Anmälan gällande förberedelse till stöld, samt märkesförfalskning upprättas. Dunkar och slangar tagna i beslag. Ärendet utreds vidare vid lokalpolisområdet.

23:42 Rattfylleri, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på Norr. Föraren, en kvinna, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Hon misstänks för drograttfylleri. Passageraren, en man, misstänks för ringa narkotikabrott för eget bruk.

00:56 Bråk, Östersund
Polis beordras till busstorget efter samtal om bråk. Initialt uppges flera personer ha varit inblandade, men flera av dem har lämnat platsen innan polis kommer dit. En ung man förs till sjukhus med ambulans. Patrullen upprättar anmälan om misshandel.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen