Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

21 september 07:01, Fjällräddning, Åre

Män som saknades kring Västra Storbyfjället.

Vid midnatt fick polisen samtal om två män som gett sig ut för att söka efter en hund kring Västra Storbyfjället. Männen gav sig av på fyrhjuling vid 17-tiden och anmälaren har inte hört från dem sedan dess.

Männen har jagat tillsammans med ytterligare personer i området under veckan och det var i samband med det som hunden försvann.

Vid 07-tiden fattade vakthavande befäl beslut om fjällräddning med stöd av LSO, lag om skydd mot olyckor, då männen fortfarande inte var åter. Polis och fjällräddare får i uppgift att lokalisera männen.

Vid 09-tiden får polisen samtal från en ur jaktlaget om att männen hittats. De hade fått slut på bensin i fyrhjulingen. Männen har hämtats upp och uppges vara vid god vigör. LSO avslutas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen