21 september 07:51, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 120-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits som misstänkt för misshandel, se händelse nedan.

23.17 Stöld/inbrott, Ödeshög
Larm om pågående inbrott i en container vid en byggarbetsplats. Väktare och polis kom till platsen och kunde konstatera inbrott i en container samt att någon hade varit inne i en grävmaskin. Ingen person fanns kvar på platsen. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. Oklart i nuläget om tjuvarna fick med sig något.

02.08 Misshandel, Linköping
Polis larmades till Ågatan i centrala Linköping efter bråk utanför en krog. På plats höll patrullen förhör med målsäganden och vittnen. En pojke i övre tonåren är misstänkt och greps på plats, men gripandet hävdes senare under natten, han är dock fortsatt misstänkt för misshandel. Målsäganden är även det en pojke i övre tonåren, han skadades inte allvarligt.

03.41 Skadegörelse, Norrköping
Polis larmades till Slottsgatan i Norrköping där flera bilar fått sina rutor sönderslagna. Flera personer ska sedan ha sprungit från platsen. Polis har varit på plats och fotodokumenterat skadorna på bilarna, samt kontrollerat flertalet personer som befunnit sig i området. En anmälan om skadegörelse på bil har upprättats.

05.54 Brand, Linköping
Larm från SOS om en bil som brann vid påfarten till E4 vid Tift, Linköping. Bilen ska ha börjat brinna under färd, ingen person kom till skada. Det visade sig vara rökutveckling, snarare än öppna lågor. Sannolikt ett oljeläckage som ligger bakom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen