21 september 07:52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 70-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits som misstänkt för misshandel, se händelse nedan.

23.52 Misshandel, Gislaved
Polis larmades till Anderstorp i Gislaveds kommun. En inringare hade hittat en person medvetslös, liggandes ute på en gata. Den skadade togs omhand av ambulanspersonal på plats och fördes med ambulans till sjukhus. En misstänkt gärningsperson fanns också kvar på platsen och greps, misstänkt för misshandel. Den gripne är en man i 30-årsåldern och målsäganden är en man i 35-årsåldern. Oklart skadeläge, målsäganden har ännu ej kunnat höras.

00.17 Misshandel, Vetlanda
Polis larmades till en parkeringsplats i Vetlanda där en man och en kvinna slogs. Flera personer ska finnas i direkt anslutning till bråket. Ärendet slutade med två målsäganden, båda män i 20-årsåldern. Misstänkt är en kvinna i 25-årsåldern som är misstänkt för misshandel mot den ena målsäganden och olaga hot mot den andre. Den misstänkte har också själv velat anmäla en misshandel, dock utan utpekad gärningsperson. Ingen person ska ha skadats allvarligt i samband med bråket.

Övrigt:
Polisen hanterade under gårdagen ett ärende i Gränna, Jönköpings kommun. Kl 11.27 larmades polisen till en bostad i Gränna. En man hade upptäckt två avlidna personer inne i bostaden.
Kl 11.50 var den första patrullen på plats. De spärrade av i väntan på tekniker.
Polisen har inlett en förundersökning om vållande till annans död, för att utreda orsaken till dödsfallen. Vid första anblick fanns inga tydliga tecken på att de har blivit utsatta för yttre våld. Polisen har under eftermiddagen genomfört en teknisk undersökning. Det finns ingen misstänkt person i ärendet. Anhöriga är underrättade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen