21 september 08:00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fem personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:53 Misshandel, Umeå
Polisen får samtal om bråk vid en busshållplats utanför sjukhuset. När patrullen kommer dit avbryter de bråket. Patrullen omhändertar en man i 50-årsåldern med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Polis har hållit förhör med vittnen och de inblandade. Anmälan gällande bland annat misshandel och olaga hot upprättas.

03:28 Skadegörelse, Skellefteå
Polis beordras till Älvsbacka där rutan till en entrédörr krossats. När polis kommer dit påträffar de en berusad man i trapphuset. Mannen omhändertas för fylleri och patrullen upprättar anmälan om skadegörelse. Fastighetsägaren kontaktas gällande den skadade dörren.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen