22 september 07:31, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Flera personer har omhändertagits för fylleri, varav en person misstänks för våld mot tjänsteman. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

03:06 Misshandel, Umeå
En kvinna har slagit en man i ansiktet på en restaurang i Umeå. Kvinnan omhändertas för fylleri och anmälan gällande misshandel upprättas.

03:31 Misshandel, Umeå
Polis beordras till en adress i Umeå efter samtal om bråk mellan en man och en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation. Kvinnan grips misstänkt för misshandel. Det finns inga uppgifter om att någon behövt uppsöka vård.

03:58 Stöld/inbrott, Skellefteå
Inbrottslarmet går på en livsmedelsbutik i Byske. Enligt initiala uppgifter sågs två personer lämna platsen i en bil. När polis kommer dit ser de att en dörr till butiken är sönderslagen och tobak påträffas utanför butiken. Patrullen har hållit förhör och upprättar anmälan om stöld genom inbrott. En teknisk undersökning kommer att genomföras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen