Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

22 september 07:58, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 100-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits, misstänkt för olaga hot. Se händelse nedan.

23.44 Olaga hot, Linköping
En kvinna och en man i relation blev osams och bråkade. När kvinnan låste in sig i en bil ska mannen ha hotat kvinnan med ett pistolliknande föremål. Polis kallades till platsen och hittade en soft air gun liggandes på marken i anslutning till bilen. Mannen greps i bostaden, misstänkt för grovt olaga hot.

01.41 Misshandel, Linköping
Polis larmades till Ågatan i centrala Linköping där en person blivit slagen på dansgolvet inne på en krog. Ordningsvakter ska ha uppmärksammat detta och plockat ut en misstänkt gärningsperson. Ingen person skadades allvarligt, en man i 35-årsåldern misstänks för misshandel. Han var kraftigt berusad efter händelsen och omhändertogs därför enligt Lob. I samband med att polisen tog med sig den misstänkte uppstod ytterligare mindre bråk på platsen. Ytterligare två personer omhändertogs enligt Lob och en man i 20-årsåldern omhändertogs misstänkt för våldsamt motstånd samt ringa narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen