23 september 06:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.07 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.04 vid en rutinkontroll av en bilist på Karlsrogatan i Torshälla uppstod en misstanke om drograttfylleri och olovlig körning. Det var en kvinna i 30-årsåldedrn som körde bilen och hon fick följa med för provtagning och förhör. Polisen omhändertog bilnycklarna tillfälligt för att försvåra för föraren att köra vidare.

01.40 larm till polisen om trafikolycka på E20 vid Strängnäs. Enligt inringare till polisen har en lastbil kört in i ett vägräcke och blivit stående på vägen. Polisen åkte till platsen och stängde av vägen tillfälligt under arbetet med olyckan. En man i 60-årsåldern, som misstänkt ha kört lastbilen blev misstänkt för rattfylleri varför han fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott elller allvarligare händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen