Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

23 september 06:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.23 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, men två har omhändertagits och ytterligare två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

 00.14 vid en rutinkontroll av en bilist på riksväg 55 vid Åby blev en bilförare misstänkt för drograttfylleri. Det var en man i 35-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. Han blev även misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav av narkotika samt brott mot knivlagen.

00.50 polisen fick samtal om misstänkt pågående stöld i en byggcontainer i Zederslund i Motala. Polisen åkte till platsen men då hade tjuven/-arna lämnat platsen. Polisen spårade med hund men lyckades inte gripa någon misstänkt. Polisen har påbörjat en utredning om försök till stöld men det finns inte någon misstänkt.

00.55 i samband med en rutinkontroll av en bilist i Vårdsberg uppstod misstanke om rattfylleri. Det var en man i 25-årsåldern som blev misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning, ringa narkotikabrott och inehav av narkotika. Mannen fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarligare händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen