23 september 07:08, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med relativt få ärenden. Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:09 Trafikbrott, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4 Persön. Föraren, en man i 20-årsåldern, saknar behörighet att köra. En anmälan om grov olovlig körning upprättas.

01:28 Drograttfylleri, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en bil på E4 vid Södra Gäddvik. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. En anmälan upprättas gällande drograttfylleri, narkotikabrott bruk och innehav samt grov olovlig körning - då mannen saknar behörighet att köra.

04:51 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen har haft en trafikkontroll på Kirunagatan, Koskullskulle. Samtliga förare och fordon som kontrolleras var utan anmärkning.

05:22 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Porjusvägen. Föraren får en ordningsbot för brott mot stopplikten då han inte har stannat vid stopplikt.

05:49 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Luleåvägen. Föraren får en ordningsbot för brott mot stopplikten då han inte har stannat vid stopplikt.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen