Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 23 september 11:11

23 september 09:55, Trafikolycka, Vaggeryd

Två bilar i krock på E4.

09:35 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till E4 norrgående riktning i höjd med Vaggeryd. Två personbilar har krockat. Tio personer ska vara drabbade i olika omfattning. Trafiken har inledningsvis stängts av helt i ena körfältet och flyter än så länge på i begränsad hastighet.

09:53 Trafiken har stängts av helt i norrgående riktning och det har bildats långa köer på platsen.

10:30 Samtliga inblandade, tio personer, har avförts med ambulans till sjukvård. Två har förts till sjukhus och resten har körts till vårdcentral för kontroll. Bärgare är på väg till olycksplatsen. Ett körfält är nu öppet för trafik.

11:08 Föraren av en av bilarna anses vara vållande till olyckan och misstänks för vårdslöshet i trafik. Bilarna är bärgade och trafiken flyter på igen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen