24 september 06:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.25 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits, en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.49 larm till polisen om brand utomhus på Gustavsviksvägen i Motala. Det visade sig brinna i en personbil och polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand. Två bilar som parkerats intill den brinnande bilen blev också skadade av branden.

02.06 larm till polisen om brand utomhus på Ektorpsgatan i Norrköping. Det visade sig vara en personbil som var helt övertänd och två bilar som stod intill har också skadats. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse.

02.10 polisen träffade på en man i 20-årsåldern på Timmermansgatan i Norrköping. Det visade sig vid en visitation att mannen hade något som polisen misstänker är narkotika på sig. Mannen är nu misstänkt för narkotikabrott genom innehav och han har förhörts. Den misstänkta narkotikan är tagen i beslag för analys.

03.13 vid en kontroll av en bilist i Skarphagen, Norrköpinguppstod misstanke om drograttfylleri. en man i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen