Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

24 september 07:45, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Fyra viltolyckor har inträffat i Jämtlands län under natt och tidig morgon, ingen person har skadats.

00:10 Drograttfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil söder om Östersund. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika, han tas med för provtagning.
En anmälan upprättas gällande drograttfylleri och narkotikabrott, eget bruk. Mannen misstänks också för grov olovlig körning då han kört utan behörighet.

02:45 Brand, Östersund
Polisen larmas om en brand i en lägenhet i Torvalla. Branden hade orsakats av papper på spisen. En person fördes till sjukhus med ambulans för kontroll. Det fanns inga fler personer i lägenheten.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen