Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 24 september 12:30

24 september 09:41, Trafikolycka, Jönköping

Trafikolycka i kön som uppstått efter lastbilsbranden.

09.31 larm från SOS om att en kökrock ska ha inträffat i den kö som uppstått till följd av lastbilsbranden i södergående körfält söder om Gränna.

I södergående körfält, söder om Gränna har två personbilar och en lastbil ha krockat och tre personer ska vara drabbade.

10.15 ett körfält kommer nu att öppnas för trafik i södergående riktning.

10.22 trafiken på E4 i södergående riktning mellan Gränna och Jönköping beräknas bli starkt påverkad under flera timmar framåt. Trafikanter uppmanas att om möjligt undvika vägsträckan.

10.35 Minst två personer är förda till sjukhus med ambulans, en bedöms vara svårt skadad och för den andre är skadeläget oklart.

11.56 en av förarna misstänks för vållande till kroppsskada, vårdslöshet i trafik och rattfylleri. Bilen är bärgad från platsen och tagen i beslag av polisen för en teknisk undersökning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen