Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

24 september 11:14, Stöld, Skellefteå

Tre gripna misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel och grov stöld.

Polisen kontaktas vid 05-tiden på tisdagsmorgonen angående ett inbrott i en kiosk på Älvsbacka i Skellefteå. Flera gärningspersoner har setts lämna platsen.

På väg till kiosken får polispatrull syn på en bil som inte vill stanna trots flera stoppförsök. Polisen inleder ett förföljande och söder om Lövånger får polisen stopp på bilen.

Tre personer, två män i 25 respektive 30-årsåldern samt en kvinna i 30-årsåldern, grips. Bilen som de färdas i stals i Morö backe tidigare under natten eller morgonen. De misstänks även för grov stöld efter att ha gått in i bilägarens hus.

Polisen misstänker att dessa personer kan ha att göra med kioskinbrottet på Älvsbacka.

Under tidig morgon har två inbrottsförsök skett i en matbutik i Ursviken samt i en bensinstation i Skelleftehamn. Polisen utreder om dessa händelser kan ha ett samband.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen