26 september 06:06, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Ulla Brehm. Nedan ett urval av nattens händelser i länet.

22.24 Bil som brinner, Siriusgatan. Polis och räddningstjänst skickas till platsen efter larm om barn i bil. En bil uppges brinna, och räddningstjänst släcker. En bil parkerad bredvid får skador. Händelser rubriceras som skadegörelse genom brand.

22.47 Stöld / inbrott, Svenljunga. Boende kommer hem till sin villa, där ett inbrott skett. Det råder stor oreda i villan, och dörren är öppen. Polis skickas till platsen för att säkra eventuella spår, och ta uppgifter till en anmälan gällande grov stöld genom inbrott. Det finns ingen misstänkt.

00.22 Rattfylleri, Skee, Strömstad. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där föraren blåser positivt för alkohol i polisens sållningsintrument. Föraren tas med för provtagning och fortsatt utredning misstänkt för rattfylleri.

00.53 Försök till rån alterntivt grov misshandel, Järntorget. Polis larmas efter att en man blivit knivskuren utomhus. Polis och ambulans skickas till platsen, och mannen anträffas. Enligt uppgift ska tre gärningsmän försökt att rån mannen på hans mobil, då han knuffat undan dem, och gått från platsen. Han ska därefter ha blivit knivskuren i ryggen av gärningsmännen som försökt att råna honom. Mannen förs med ambulans till sjukhus, vaken och talbar, där han sys. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen