Uppdaterad 26 september 06:54

26 september 06:10, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.10 polisen har thiitills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits, men två har fått följa med till provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.14 samtal till polisen om brand utomhus i Skiftinge, Eskilstuna. Det visade sig vara en bil som brann och två bilar som stått intill och som har skadats. Polisen har påbörjat en utredning om grov skadegörelse.

00.21 larm till polisen om trafikolycka på riksväg 53 i Ärla. Det var en bilist som krockat med en älg utan att personskador har uppstått. Älgen dog på plats.

03.41 larm från Migrationsverkets förvar på Änglundavägen i Flen. Polisen åkte till platsen och kunde konstatera att några obehöriga hade tagit sig in på området genom att klippa upp ett staket. Dessa personer hade lämnat platsen när polisen kom till platsen. Polisen har påbörjat en utredning om främjande av flykt och olaga intrång. Det finns ingen misstänkt. Polisen har tagit en del anträffade föremål i beslag.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen