Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 26 september 14:46

26 september 14:40, Stöld, Jönköping

Butikstjuv greps i Ljungarum.

13.06 samtal till polisen från ett vaktbolag om att en väktare behövde hjälp vid en butik i Ljungarum. Väktaren skulle ha ingripit mot en misstänkt butikstjuv som blev våldsam.

13.16 polisen är framme på platsen.

14.16 polisen har nu hjälpt väktaren genom att ta över gripandet. En man i 60-årsåldern misstänks för stöld och när han skulle gripas blev han våldsam och försökte skada väktaren genom att bita hen, oklart var. Väktaren kommer att söka sjukvård för en mindre skada som är orsakad av bettet.

Under det något dramatsika ingripandet fick mannen tecken på hjärtproblem varför den ingripande patrullen fick kalla på ambulans. Mannen fördes till sjukhus där han nu vårdas i sällskap med polispatrullen. 

Mannen är gripen för ringa stöld och våld mot tjänsteman och kommer att höras när läget medger.

14.45 sjukvårdspersonal har nu meddelat att mannen har drabbats av hjärtinfarkt och får stanna på sjukhuset. Polisen häver nu gripandet, men mannan är fortfarande misstänkt.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen