Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 26 september 20:23

26 september 18:41, Sammanfattning kväll, Östersund

Ett urval av nattens händelser

16:15 - Grovt rattfylleri och grov olovlig körning,  centrala Strömsund

En uppmärksam allmänhet ringer till polisen angående en person som kör moped berusad. Polis stoppar och kontrollerar föraren och denne blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Föraren, en man i 70-årsåldern, medtas till polisstationen för provtagning. En anmälan om grovt rattfylleri och grov olovlig körning skrivs av polispatrullen och förarens nycklar omhändertas enligt polislagens 24 §.

17:25 - Grovt brott, centrala Östersund

Polis kallas till centrala Östersund med anledning av att det skett ett grovt brott. Patruller på plats kan konstatera att det rör sig om en isolerad händelse. En kort stund efter blir en person frihetsberövad misstänkt för brottet.

Utredningen pågår i ett initalt skede och därför kommer mer information först kunna ges senare ikväll.

Uppdatering:

Brottsrubricering i ärendet rör mordförsök alternativt synnerligen grov misshandel.

En man i 60-årsåldern är i nuläget gripen misstänkt för brottet. En man i 40-årsåldern är förd till sjukhus. För frågor kring skadeläge hänvisas till sjukvården.

Då ärendet befinner sig i en intensiv utredningsfas kommer inga ytterligare upgifter kunna ges under kvällen. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen