27 september 06:36, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Merparten är rutinärenden, så som kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits.

23.37 Bråk, Jönköping
Polis larmades till en bostad i Rosenlund, Jönköping, där det skulle vara ett högljutt bråk mellan en man och en kvinna. Inringare hade hört en skrikande kvinna. Det visade sig bara vara ett verbalt stökigt bråk, ingen misstanke om något brott. En kvinna fick skjuts från adressen av polisen.

01.12 Rattfylleri, Jönköping
En bilist stoppades för kontroll på Esplanadbron i Huskvarna. Föraren visade tecken på att vara påverkad av alkohol och togs med för ytterligare provtagning. Han visade sig ha 0,58 promille alkohol i blodet och är därmed misstänkt för rattfylleri av normalgraden. Den misstänkte, en man i 25-årsåldern, fick sitt körkort omhändertaget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen