27 september 06:39, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Merparten är rutinärenden, så som kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits.

23.10 Brand, Nyköping
Räddningstjänst och polis larmades till Brandkärr, Nyköping, där en bil brann. Vittnen ska ha hört en smäll, följt av en person som sprang från platsen och en bil som började brinna. Ytterligare två bilar som stod parkerade intill ska ha fått brandskador. En anmälan om skadegörelse upprättades. Det finns ingen misstänkt.

02.12 Stöld, Trosa
Inbrottslarmet gick på en byggarbetsplats i Vagnhärad, Trosa. Ett larm i en container ska ha utlösts av rörelse. Konstaterat inbrott i sex byggcontainrar. En brottsplatsundersökning har gjorts på platsen. Gods till ett okänt värde tillgripet. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats, det finns ingen misstänkt i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen