28 september 06:50, Sammanfattning natt, Skåne län

Sammanfattning av nattens händelser.

00:08, Lund: Uppringare larmar om ett inbrott i en lägenhet på Gässlingavägen. Polispatrull skickas till platsen och en anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

00:18, Helsingborg: Uppringare larmar om ett inbrott i en lägenhet på Södra Storgatan. Polispatrull skickas till platsen och spår säkras. Anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

01:10, Hässleholm: Uppringare larmar om ett bråk i en bostad. Polispatruller skickas till adressen. Målsägande, en kvinna i 25-årsåldern, är i behov av ambulansvård. En man, även han i 25-årsåldern, grips misstänkt för misshandel.

01:47, Malmö: Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. Föraren av bilen omhändertas misstänkt för drograttfylleri.

03:01, Malmö: Uppringare larmar polis och berättar att han nyss blivit rånad av tre för honom okända gärningsmän. Detta ska ha skett på Hyllie Kyrkoväg och de tre misstänkta ska därefter ha lämnat platsen springandes. Enligt målsägande ska männen ha kommit över kontanter. Polispatruller, däribland hundpatrull, skickas till platsen. En anmälan om rån upprättas. I nuläget finns ingen misstänkt eller gripen.

03:13, Malmö: Larm inkommer om en brinnande personbil på Voughts väg. Polispatruller skickas till platsen. Två anmälningar om skadegörelse genom brand upprättas, dels på den brinnande bilen och på en intillparkerad bil som skadades i samband med branden.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen