28 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesman är Christer Fuxborg.

22.05 Göteborg, personrån.
Tre yngre killar har blivit rånade av flera personer på Odinsgatan. De har blivit av med sina telefoner samt en jacka. Rånarna hoppade sedan in i två bilar och körde från platsen. Skall ha varit 6 personer som tillsammans hjälpte till vid rånet. Oklart i skrivande stund om det har använts några vapen eller tillhyggen. Ingen har kommit till fysisk skada och ingen är gripen. Polis hjälper ungdomarna hem till sina föräldrar och en anmälan skrivs.

02.31 Herrljunga, grov misshandel.
Man född -99 har troligen blivit knivhuggen i bl.a. annat magen. Avförd till sjukhus i Borås, vaken och talbar. Efter bra arbete på plats kan till slut en bil stoppas och förmodad gärningsman anträffas. Mannen får följa med för förhör samt bilen tas i beslag för teknisk undersökning. Troliga brottsplatsen som skall vara på Storgatan spärras av för en teknisk undersökning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen