Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 28 september 07:36

28 september 07:33, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 65 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. 13 personer har frihetsberövats i olika ärenden, som fylleri, narkotikapåverkan, rattfylleri, etc.

Vad gäller rattfylleriärendet så var det en bilist som körde rakt fram in i en rondell på Norra Kungsgatan i Flen. Det var en polispatrull som rapporterade in detta till ledningscentralen vid 23.40. Två män hade tagit sig ur bilen, i 20- respektive 30-årsåldern. Den äldre hade kört och blev misstänkt för rattfylleri, och den yngre fördes till sjukhus med ambulans för kontroll.

03.50 Polisen fick samtal från en man i 45-årsåldern som sade att han hade blivit rånad på Östra Storgatan i Nyköping. Flera personer ska ha stannat en bil och hoppat ut, och sedan hotat honom med ett tillhygge. De ska ha kommit över hans mobiltelefon. Detta ska ha hänt cirka en timme före samtalet till polisen. En anmälan om rån har upprättats och polisen har haft allmän spaning efter gärningsmännen, men i nuläget finns ingen misstänkt.

Inga större händelser har kommit till polisens kännedom under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen