28 september 08:34, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fem personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:29 Olaga intrång, Sundsvall
Polisen kallas till en skola i Södermalm med anledning av en brand. Ett brandlarm har utlösts. Okänd gärningsperson har olovligen tagit sig in i lokalen och eldat under en detektor. Polisen upprättar en anmälan om olaga intrång och missbruk av larmanordning.

23:30 Drograttfylleri, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika. En anmälan upprättas gällande drograttfylleri.

00:05 Trafikbrott, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren får en ordningsbot då bilen har solfilm på sidorutan fram - vilket är otillåtet.

01:32 Bedrägeri, Örnsköldsvik
Polisen beordras till en restaurang i centrala Örnsköldsvik där ordningsvakt har uppmärksammat en 17-årig flicka som olovligen tagit sig in trots att hon inte har åldern inne. Flickan överlämnas till vårdnadshavare. En anmälan upprättas om missbruk av urkund.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen