Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

29 september 07:24, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Två har gripits, se notiser nedan.

22.45 Det kom larm om en brinnande bil på en parkeringsplats på Balstavägen i Eskilstuna. Polisen åkte dit. En anmälan om skadegörelse upprättades.

01.25 Polisen fick samtal om misshandel i Strängnäs. En man skulle ha blivit slagen i ansiktet med ett tillhygge. Polis kom till platsen, men gärningsmannen fanns inte kvar. Den misshandlade mannen, som är i 25-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus.

02.31 En polispatrull i Södertälje meddelade ledningscentralen i region Öst att de hade gripit två män som hade klottrat på en tågvagn i Gnesta. Tåget hade sedan körts till Södertälje. Männen transporterades till Nyköping för förhör. De är i 30- respektive 40-årsåldern. Brottsrubriceringen är skadegörelse samt ringa narkotikabrott.

03.21 Polisen kontaktades om inbrott på ett kontor i området Nyfors, Eskilstuna. Polis kom dit och kunde konstatera att någon hade brutit upp en dörr. Någon eller några ska ha stulit en tv, en dator och en minibuss. Inga misstänkta fanns på platsen. Polisen upprättade en anmälan om grov stöld.

Utöver detta har polisen åkt på en mängd larm om bråk, misshandel, skadegörelse, etc. Vilket tyvärr inte är ovanligt en lönehelg. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom och ingen ska ha blivit allvarligt fysiskt skadad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen