Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

29 september 09:07, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Två personer har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dessa misstänks också för narkotikabrott. Ytterligare en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

En viltolycka har inträffat under tidig morgon, inga personskador uppkom.

00:52 Våld mot tjänsteman, Bollstabruk
Polisen kontaktas gällande att en ordningsvakt ska ha blivit misshandlad av en berusad man i Bollstabruk. Ordningsvakten har, enligt de uppgifter som finns, inget ambulansbehov. Polisen åker till platsen och griper den misstänkte, en man i 35-årsåldern. Han misstänks för våld mot tjänsteman och ska höras när han har nyktrat till.

00:56 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en parkering i Birsta där ett större antal ungdomar slåss. Polisen åker dit och kan konstatera att väldigt många människor har samlats på platsen med sina bilar. Många är också inblandade i bråket. Polisen kan inte hålla några förhör på grund av den höga berusningsgraden. En anmälan gällande misshandel upprättas.

03:16 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en restaurang i Stenstan där en man i 20-årsåldern uppger att han har blivit misshandlad av två män. Han ska inte ha fått några allvarligare skador. En anmälan upprättas gällande misshandel.

03:32 Olaga intrång, Ånge
Polisen beordras till en bostad på en mindre ort utanför Ånge. En man har blivit utslängd från en fest på adressen, han ska då ha försökt ta sig in igen och slagit sönder en ruta. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om olaga intrång och skadegörelse. Den misstänkte är en man i 50-årsåldern.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen