Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

29 september 15:01, Övrigt, Boden

Stort tack! Polisen vill tacka alla som varit involverade i eftersöket av den 15-åriga pojken som varit försvunnen vid flertalet tillfällen.

Stort tack!

Polisen vill tacka alla som varit involverade i eftersöket av den 15-åriga pojke som varit försvunnen vid flertalet tillfällen och under flera dygn.

Vi vill särskilt tacka Försvarsmakten som alltid hjälper till med resurser samt Missing people som på ett organiserat sätt hjälper till vid eftersök. Vi vill även tacka allmänheten som är våra ögon därute och som ser det som ter sig annorlunda i det område som man vanligen befinner sig i. Vi vill även rikta ett stort tack till frivilliga träningsgrupper som hört av sig och som exempelvis cyklat igenom området och samtidigt haft ögonen öppna, ett mycket gott initiativ särskilt vid kontakt med polis i förväg.

-  När det gäller att rädda liv så finns ingen begränsning för hur tacksam man känner sig när många civila och personal från andra myndigheter hjälper till för att det ska bli ett snabbt och gott slut, säger Lars Öberg, Räddningsledare.

Pojken hittades inom sökområdet av allmänhet och var kraftigt nedkyld men i övrigt i god vigör.

- Pojken var kraftigt nedkyld och kommer nu få den vård han behöver, säger Lars Öberg.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen