Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 30 september 07:36

29 september 23:46, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

22:04 Drograttfylleri narkotikabrott, Morö Backe Skellefteå

Efter ett rutinstopp är en man i 20 års åldern misstänkt för drograttfylleri. Patrullen gjorde en husrannsakan i bilen och hittade misstänkt narkotika vilket gör att mannen även är misstänkt för narkotikabrott innehav och eget bruk. Mannen fördes till polisstationen för provtagning och förhör, mannen frigavs efter detta.

23:08 Skadegörelse Ersängsskolan och Östra Ersbodaskolan

Patruller skickades till både Ersängsskolan och Östra Ersbodaskolan efter att väktare upptäckt att sammanlagt 4 fönsterrutor var sönderslagna. Patrullen skrev anmälan och gjorde en brottsplatsundersökning. Ingen person har varit inne skolan då det endast är de yttre fönsterglasen som är krossade. 

Uppdatering 07:00 av Peder Jonsson

En lugn natt och morgon i hela länet.

00:00 Olaga hot Lycksele. Man som ska ha hotat att skada en annan man. Polis beordrade till platsen. Mannen gripen misstänkt för olaga hot. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

01:30 Stöld ur motorfordon i centrala Skellefteå. Okända personer som stulit bilnycklarna ur en postbil. Polis har varit på plats, inga misstänkta personer anträffade. Bilen bärgas från platsen.

Två viltolyckor under natten, inga personskador.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen