03 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22.18 Försök till rån, Göteborg
Vid Järntorget har en person blivit hotad av några killar med kniv. De vill ha kontanter men får inget. Polis som kallats till platsen griper två män i 20-årsåldern. Inga personskador.

00.19 Rattfylleri, Skövde
På Viktoriagatan stoppas en personbil för kontroll. Föraren som saknar körkort misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning misstänkt för drograttfylleri samt grov olovlig körning. 

02.14 Stöld, Karlsborg
Det har varit inbrott i en matvarubutik på Centralgatan i Karlsborg. En glasdörr är krossad och cigarettskåpet är uppbrutet, fö närvarande är det oklart vad som stulits.

04.05 Stöld, Göteborg
Larm om inbrott i en lokal på Sillviksvägen i Björlanda. På plats upptäcks en krossad ruta till ett café. För närvarande är det oklart vad som har stulits. Anmälan om stöld genom inbrott.

05.22 Rattfylleri, Stenungsund
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på Ucklumsvägen blåser positivt. Mannen får följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen