03 september 06:55, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits, misstänkt för misshandel i relation, se händelse nedan.

22.34 Misshandel, Nässjö
Polis larmades till ett relationsbråk i en lägenhet i Nässjö. En kvinna hade flytt från en bostad, där hon bor tillsammans med en man som misshandlat henne under kvällen. Kvinnan gömde sig utomhus tills polis var på plats. En man i 45-årsåldern greps i bostaden, misstänkt för misshandel i relation. Den misstänkte ska ha utdelat flera slag mot kvinnan, som dock inte skadades allvarligt i samband med händelsen.

23.29 Rattfylleri, Nässjö
En hundpatrull stoppade en bil för kontroll i centrala Nässjö. I samband med stoppet så sprang föraren från platsen till fots. Hunden sprang efter och efter en språngmarsch på bara 100 meter fick man stopp på föraren, en man i 50-årsåldern. Han togs med till sjukhus för provtagning, misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen