Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

03 september 13:06, Försvunnen person, Ludvika

Då det inte kan uteslutas att den sedan i helgen försvunna Emelie från Ludvika, utsatts för ett brott har idag en förundersökning inletts.

Förundersökningen rubriceras som människorov. Det finns en historik med tidigare försvinnanden från flickan, men inget så här långvarigt. Det initiala syftet med hennes resa antas ha varit att träffa någon kille. Emelie är mycket godtrogen. De senaste iakttaggelserna kommer från Storvik i Gästrikland, där flickan tros ha varit synlig i anslutning till järnvägsstationen under söndagseftermiddagen.

Den 15-åriga Emelie har blont hår, och var vid försvinnandet iklädd en svart blus med volanger, svarta byxor och Nike-skor. Hon bar sannolikt en brun/beige ryggsäck.

Upplysningar och eventuella iakttagelser om den försvunna Emelie, och eventuellt sällskap till henne, tas tacksamt emot via tel: 114 14 eller via e-poslänken nedan. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen