Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 03 september 21:16

03 september 19:30, Misshandel, Borlänge

En man har blivit misshandlad i Tjärna Ängar.

Polisen får samtal om att det är bråk i en lägenhet i Tjärna ängar.

Polisen åker till platsen och anträffar en man som är misshandlad och har skador i ansiktet. Han vill dock inte prata med polisen och lämnar platsen.

Polisen är kvar på plats och pratar med boende på adressen för att försöka få klarhet i vad som har hänt.

UPPDATERING kl. 21.11

Det har varit ett bråk i en bostad och två män har slagits med varandra. Den ena mannen, som är i 35-årsåldern, lämnade platsen när polisen kom dit och ville inte prata med polisen. Den andra mannen som befinner sig på platsen, även han i 35-årsåldern, upger att han och den andra mannen har slagits.

Polisen kommer därför att skriva två anmälningar om misshandel. Båda männen är alltså misstänkta och brottsoffer på samma gång. Det finns ingen information om att någon av männen skall ha behövt sjukvård i samband med misshandeln.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen