Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

30 september 06:16, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Inga större händelser eller brott har kommit till polisens kännedom. Händelser som sticker ut:

22.10 Ett vittne såg en kvinna som verkade vara påverkad, sätta sig i en bil och köra iväg. Detta var på Stationsplan i Katrineholm. Vittnet följde efter och kunde lotsa polisen till rätt gata för att stoppa kvinnan. Hon verkade vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning, misstänkt för drograttfylleri. Hon omhändertogs också för att sova ruset av sig på polisstationen. Kvinnan är i 35-årsåldern.

23.20 Det kom larm om en trafikolycka på länsväg 515 vid Basttorp, Oxelösund. En bilist hade kört i diket. Polis kom dit. Två personer var drabbade, en av dem hade ont i en handled. Ingen av dem var i behov av ambulans. Det var dimmigt på platsen. Polisen misstänker inget brott.  

00.16 Väktare ringde polisen om att det hade varit inbrott i en skola i Kvicksund, Eskilstuna kommun. Någon har brutit upp ett fönster. Det är oklart vad som eventuellt har stulits. Polisen har dokumenterat omständigheterna och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

03.40 Polisen kontaktades om att det hade varit inbrott på ett företag på Lövåsen i Katrineholm. Någon har kapat ett lås på en grind och klippt upp ett staket. Polis kom dit. Det verkar ha stulits en husvagn. Polisen har gjort en teknisk undersökning och upprättar en anmälan om grov stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen